J.A. Sandels Pub

J.A. Sandels Pub

Tervetuloa!
Tarkasta päivitetyt aukioloajat alta!

Santtu ja Sandels – lyömätön yhdistelmä! J.A. Sandels Pub toivottaa kaikki tervetulleiksi tunnelmallisiin tiloihimme viihtymään hyvässä seurassa ja nauttimaan edullisia juomia kampanjahinnoin!

Pubissamme on biljardi sekä lautapelejä. Isolta screeniltä ja televisioista voit seurata urheilutapahtumia ja muita ohjelmia hyvässä seurassa sekä tunnelmassa!

Juoman seuraksi voit tilata myös purtavaa keittiömme aukioloaikoina joko pubin omalta menulta tai Bull’et American Dinerin menulta.

J. A. Sandels pub ruokalista

Ajankohtaista

Meille töihin!

Ravintola-alan ammattilainen tai tuleva sellainen, etsimme sinua! HAUSSA NYT MYÖS KESÄTYÖPAIKAT – OTA YHTEYTTÄ! Tässä työpaikat tarjottimella, joista voimme valita sinulle sopivan! Mitä sinä haluaisit

Seurahuone Joulun aika

Seurahuone palvelee joulun aikana seuraavasti. Eri toimipisteemme rauhoittuvat joulun viettoon eri aikoihin ja osa pysyy myös pidempään auki. Nähdään Seurahuonella!

Ravintola HAVU

Ravintola HAVU avaa ovensa 1.10 klo 14:00   Tervetuloa tutustumaan uudistettuun ravintolamme. HAVU tarjoilee skandinaavisia ja pohjoismaisia makuja suomalaiseen tapaan.   Menun löydät nettisivuiltamme ja