Turvallinen vierailu hotellissa ja ravintoloissamme – COVID19 -tiedote

Arvoisa asiakkaamme,

Meille on erityisen tärkeää, että vieraidemme ja henkilökuntamme oleskelu tiloissamme on mahdollisimman turvallista. Teemme kaikkemme, että pysymme kaikki terveinä.

Olemme koonneet tähän toimenpiteitä ja ohjeita, jolla pyrimme takaamaan vierailun onnistumisen turvallisesti mutta vaivattomasti. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID19 -tilanteeseen liittyen, ja lisäksi käytössä ovat yrityksen omat ohjeistukset.

Tehostetut siivous- ja hygieniaohjeet

Olemme lisänneet hygienia- ja siivoustoimia entisestään. Desinfioimme hotellissa ja ravintoloissa tehostetusti pintoja, kuten oven kahvoja, maksupäätteitä, tasoja ja hissin painikkeita.

Huoneet siivotaan tehostetusti huomioiden erityisesti ovenkahvat ja muut pinnat.

Pidetään huolta hygieniasta

Yleisissä tiloissamme on runsaasti tarjolla käsidesiä ja suosittelemme pesemään kädet saapuessa hotelliin ja ravintolaan. Kaikissa WC-tiloissamme on käsienpesupiste, jossa on saippuaa ja paperipyyhkeitä.

Henkilökunnallamme on mahdollisuus halutessaan käyttää kasvomaskia.

Majoitu turvallisesti

Varatessasi majoituksen suoraan hotellilta, saat parhaimmat peruutusehdot varauksellesi ja huoneet maksetaan aina vasta saapuessa.

Yhdessä matkustaville työ- ja kokousasiakkaillemme suosittelemme varaamaan erilliset huoneet.

Vastaanotossa ja ravintoloissa on aina saatavilla käsidesiä. Suosittelemme pesemään kädet saapuessasi sekä käyttämään käsidesiä.

Turvallisesti ravintolassa

Toimimme THL:n ohjeiden mukaisesti . Varaamme jokaiselle asiakkaallemme istumapaikan. Ravintolasali on tilava ja turvavälit toteutuvat ohjeen mukaisesti.

Buffetruokailun linjastossa on saatavilla käsidesiä. Vaihdamme ottimet tasaisin väliajoin noutopöytätarjoiluissa. Suosittelemme pesemään kädet saapuessasi sekä käyttämään käsidesiä.

Yleiset tilat siivotaan tehostetusti ja säännöllisesti huomioiden erityisesti, wc-tilat, pöydät, ovenkahvat ja muut pinnat.

Kokousta turvallisesti

Olemme tehostaneet kokoustilojen pintojen siivousta.

Varaamme saatavuuden mukaan aina tarpeeksi ison kokoustilan, jotta turvavälit toteutuvat. Pidäthän meidät ajan tasalla tilaisuutesi henkilömäärästä, jos se muuttuu varaustilanteen jälkeen.

Noudatetaan turvaohjeita

Tiloissamme on muistutuksena tarroja ja kylttejä turvavälien noudattamisesta ja oikeasta yskintätavasta.

Henkilökuntamme on ohjeistettu THL:n ohjeistuksien mukaisesti ja valvomme niiden noudattamista.

Henkilöstön tehostettu käsienpesu, käsidesin käyttö ja hansikkaiden käyttö tarvittaessa kuuluvat meillä normaaliin päivärutiiniin.

Itsesi ja muiden parhaaksi

Älä tule asiakkaaksi, jos sinulla on flunssan oireita tai arvelet altistuneesi koronalle. Henkilökunnan jäsenet eivät tule sairaana töihin.

Emme majoita henkilöitä, jotka ovat vapaaehtoisessa tai määrätyssä karanteenissa.

 

Tiedote päivitetty 23.10.2020.
Tämä tieto on voimassa toistaiseksi ja päivitämme sitä tarvittaessa.