Tietoa hotellista

hotel bell

Hotel Seurahuone tarjoaa viihtyisää majoitusta Riihimäen keskustassa. Hotellissamme on huoneita on 50. Vastaanottomme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Hotellin omat ravintolapalvelut, pysäköintialue, kokoustilat, sauna ja kuntosali ovat asiakkaidemme käytettävissä aukioloaikoina ja sopimuksen mukaan.

Kun teet varauksesi suoraan meiltä ilman välikäsiä, saat ajankohtaisen tiedon varaustilanteesta, mahdollisista viime hetken tarjouksista ja ehdoista. Voit sopia samalla yhteydenotolla vierailusi yksityiskohdat, kuten lisävuoteet tai myöhäisen huoneenluovutuksen ja muut sinulle tärkeät asiat.  Varauksellesi saat kuluttaja-asiamiehen tarkistaman Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan.

Finlandia Hotel Seurahuone sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa, Hämeenkadulla. Pääset perille kätevästi joko omalla autolla tai junalla. Hotellin läheisyydessä on ruokakauppa, Posti sekä muut keskustan palvelut. Riihimäen Pieni Lelukauppa sijaitsee hotellin vastapäätä ja Suomen Lasimuseo muutaman kilometrin päässä.

Helsinki 70 km
Hämeenlinna 35 km
Tampere 115 km
Turku 156 km

Rautatieasema 1,1 km
Linja-autoasema 1,2 km


Kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee vastaanotossa 24 tuntia vuorokaudessa. Vastaanottomme yhteydessä toimivasta aulabaarista on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä suolaista vuorokauden ympäri.

Tulostus-, kopiointi-, faksaus- tai huoneherätyspalveluja voi tiedustella henkilökunnalta. Postimerkeillä varustetut postit voi jättää vastaanottoon postitusta varten. Hotellin vastaanotosta löytyy myös lajitelma päivän lehtiä sekä matkalaukkusäilytys.

Hotellimme pysäköintialue sijaitsee hotellirakennuksen takana.

Tupakointi on kielletty kaikissa huoneissamme. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta siivouksesta aiheutuneet kustannukset. 

Lemmikkieläimet ovat meille tervetulleita! Lisämaksu eläimistä 10 €/viipymä. Ilmoitathan varausvaiheessa jos haluat ottaa lemmikkisi mukaan.

Löytötavaroita voit kysyä puhelimitse 019 716 270 tuntomerkkejä vastaan. Säilytämme tavaroita 2 viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään. Arvoesineet toimitamme Riihimäen poliisin löytötavaratoimistoon.

Hotellin vastaanotosta voi vuokrata edulliseen viiden euron hintaan avainkortin Locomotion-kuntosalille, joka sijaitsee kivenheiton päässä viereisessä korttelissa.

Laskutamme ainoastaan laskutussopimuksen tehneitä yrityksiä. Laskuun lisätään laskutuslisä 9 €. Lisätietoja Varausehdoissa.