Kokoukset

Hotel Seurahuone tarjoaa viihtyisät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä järjestät niin pienet tiimipalaverit kuin hiukan isommatkin kokoukset. Valoisat kokoustilamme ovat varustettu videotykillä,  valkokankaalla, internetyhteydellä sekä fläppitaululla. Valmistelemme aina tilat yksillöllisesti sinun tarpeitasi varten. 

Päivitämme kokoustilojamme keväällä 2018 sekä täysin uusi kokoustila valmistuu katutasoon kevään aikana. Uusi tila on oiva erilaisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin alle 25 hengelle. Voit jo nyt tiedustella tilan varaustilannetta sähköpostilla myynti(at)seurahuone.fi tai puhelimitse 019 716 270. 


Kokoustilat

  • Panorama, 3 krs.
    Luokkamuoto 40 hlö, U-muoto 20 hlö, teatterimuoto 50 hlö
    Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, wc-tilat erikseen
  • Paja, 3 krs.
    Luokkamuoto 12 hlö, diplomaatti 12 hlö
    Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, tilassa oma wc

Kokouspaketit

- Koko päivän kokous 33 €/hlö (sisältäen tilavuokran, aamukahvin ja suolaisen kahvileivän kokoustilassa, lounaan noutopöydästä, iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän)
- Puolipäiväkokous  23 €/hlö (sisältäen tilavuokran, aamu- tai iltapäiväkahvin suolaisella tai makealla kahvileivällä kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä)
- Kahvikokous 14 €/hlö (sisältäen tilavuokran sekä kahvin suolaisella tai makealla kahvileivällä kokoustilassa)

Autamme mielellämme kokouksen suunnittelussa. Meillä voit järjestää kokouksen ohessa myös illallisen sekä majoittaa vieraasi hotellissamme. Kysy tarjousta! 
Ota yhteyttä myynti(at)seurahuone.fi tai 019 716 270.